zdravlje I ortopedski ulošci I ostala ortopedska pomagala I o nama I kontakt

 

Ortopedica d.o.o. Sarajevo postoji u Bosni i Hercegovini od 2001.godine.

Na području bivše Jugoslavije Ortopedica iz Rijeke je prva firma koja je započela sa ovim
načinom rada. Djeca sa deformitetima stopala su klinički praćena i nakon dobivenih
rezultata odobreni su atesti za naše proizvode. To znanje i iskustvo je preneseno i u Bosnu i Hercegovinu.

ORTOPEDICA URED U SARAJEVU

DJELATNOST

Stopalo je vrlo složen dio tijela čija unutarnja struktura podnosi cijelu njegovu težinu. Upravo ta činjenica navodi nas da razmislim zašto su stopala nedovoljno njegovan dio naše muskulature.
Stopala su često dovedena u neprirodni položaj zbog neadekvatne obuće, izlaganjem prekomjernoj hladnoći, odnosno toplini, te zbog uglavnom ravnih i tvrdih površina po kojima se krećemo, a svjesni smo da nas te dvije relativno male površine našeg tijela odvajaju od podloge, omogućavaju nesmetan i lak hod, nose  nas gdje god želimo.

Ima li razloga posvetiti im veću pažnju????

Moderan čovjek 21. stoljeća je pod pritiskom, on nema vremena posvetiti se svom zdravlju općenito, kao i svojim stopalima kojima duguje mogućnost kretanja. Dinamika modernog života često je uvjetovana što se odražava između ostalog i na lokomotorni sustav. Sve je veći omjer populacije sa deformiranim stopalima, a naročito dječje dobi. Zbog toga je sve veća potreba za pravovremenom preventivom i sanacijom takvih pojava.
Ortopedica ima rješenje!!!!

KAKVO?

Metodom dvodimenzionalnog i trodimenzionalnog otiska stopala utvrđuje se status stopala, te eventualni stupanj deformiteta.
Ističemo da se pažljivim uzimanjem otiska, te ostalim dijagnostičkim radnjama može u detalje utvrditi razlog boli na stopalu ili drugom dijelu lokomotornog sustava.
Dijagnostika se provodi po visokim naučnim standardima i stalnim nadzorom stručnjaka.
Temeljem uzetog otiska izrađuje se individualni ortopedski uložak od prirodnih materijala, modernog dizajna i efikasnog korektivnog učinka, prilagođen konfekcijskoj obući.

Baza za izradu ortopedskog uloška je tradicionalna manufaktura obogaćena najnovijim spoznajama iz svjetskih ortopedskih centara. Trudimo se pratiti sva zbivanja na području ortopedije i medicine uopće. Zato su naši proizvodi funkcionalni, a ujedno i moderni.

Vaše zdravlje je naša briga!
Obratite nam se s povjerenjem!